Кількість
|
Вартість
|
||
|
Молоко - це одна з найважливіших складових в раціоні людини і молодняка багатьох тварин. Але коли цей продукт недостатньо якісний, то його споживання може призвести до збоїв в роботі організму. А при промисловій переробці низькопробного молока можуть виникнути істотні фінансові втрати. Основні прилади у визначенні якості цього продукту - це ультразвуковий аналізато молока, аналізатор соматичних клітин в молоці, центрифуга, pH метр. Визначення кислотності молока в Україні та в усьому світі використовується для того, щоб не пустити в продаж споживачам або на переробку продукт свідомо не першої свіжості.
Для чого потрібно купити pH метр для молока?
Цей прилад дозволяє оцінити якість молока на предмет його кислотності. Свіже, тільки зібране молоко відповідає певним стандартам. Якщо говорити про його фізико-хімічні характеристики, то воно є полідисперсної сумішшю. У ній присутній жир, але не розчинений, а у вигляді емульсії. Білки мають колоїдно-дисперсну консистенцію, рівномірно розподілені у водній основі, в якій розчинені інші компоненти молока.
Перевірка кислотності молока
Для перевірки стану даного продукту використовуються сучасні pH метри. Для визначення кислотності молока в каталозі Агровет можна вибрати найбільш підходящий для вас варіант приладу. З його допомогою фізико-хімічні характеристики продукту можна буде перевіряти в процесі його закупівлі, а також на певних етапах переробки. При цьому використовуються різні прилади для дослідження різних показників якості, а для визначення кислотності молока - pH метри. Купити в Білій Церкві, Києві, Львові та інших населених пунктах їх найзручніше через Агровет.
Прискорений аналіз молока
Такий експрес-аналіз виконується з використанням pH-метра. У лабораторних умовах здійснюється розгорнутий аналіз. А ось під час закупівлі потрібно саме такий прискорений контроль показників продукту. Кислотність присутня навіть у свіжого молока, тільки видоєного. Вона зазвичай складає в середньому 17 °Т або в показниках рН 6,7. Цей коефіцієнт змінюється в ході розведення молока або його згущення, під час термічної обробки, при сквашуванні та під дією різних біохімічних речовин.
Актуальність вимірювання рН
Для вимірювання кислотності молока використовуються стаціонарні та портативні pH метри. Для визначення кислотності молока замовити з доставкою апарати можна оптом і в роздріб. Вони необхідні на виробництві, адже якщо якість вихідної сировини буде недостатньо високою, то не вдасться отримати продукт з очікуваними характеристиками. За рівнем рН можна зробити висновки не лише про кислотність молока. Так, якщо у корови мастит, то цей показник буде вище 6,8. У продукті, що скисає, він становить 6,3. Коли молоко починає згортатися при нагріванні, то його рН прирівнюється до 5,7. А на етапі утворення густих сирнистих пластівців коефіцієнт вже опускається до 5,5-5,3.
Наш асортимент рН метрів
Придбати якісний фірмовий прилад даного типу найвигідніше через Агровет. Це буде простий в експлуатації, зручний, компактний рН метр. Після підключення відповідного модуля потрібно включити сам апарат, встановити необхідний режим дослідження і виконати вимірювання відповідно до вказівок інструкції. Після завершення робіт апарат вимикається, а електрод потрібно ретельно вимити і насухо протерти. Для виробництва дуже актуально визначення кислотності молока. PH-метри замовити для цього можна в Агровет. Вони дозволять не упустити початок сквашування молока і активність іонів водню, що особливо важливо для збереження якості продукту, а також інших його характеристик. У нашому асортименті можна вибрати продукцію топових вітчизняних і зарубіжних торгових марок, таких як Sensorex, Instruments, ADWA. Гуртом чи вроздріб в Агровет можна замовити:
- Різні види мультиметров.
- Проникаючі pH електроди.
- Портативні вимірювачі.
- Класичні рН метри.